AW FULL STRETCH WERKBROEK

Productnummer
6371-0404

Snickers Workwear

AllroundWork Full Stretch Werkbroek Zwart - Zwart

Selecteer een optie voor informatie over levertijd
Nog %1 beschikbaar
Prijs vanaf € 131,50

Bestel

Max. 800 lettertekens.
Maattabel
Omschrijving

Snickers AllroundWork Full Stretch Werkbroek Zwart

Optimaliseer je werkprestaties met de zwarte Snickers Full Stretch Werkbroek. Gemaakt van duurzaam 4-weg stretchmateriaal voor ultieme bewegingsvrijheid, biedt deze multifunctionele broek het comfort dat je nodig hebt voor dagelijkse werkzaamheden, het hele jaar door. Met Stretch CORDURA op de knieën en voorgebogen pijpen voor een perfecte pasvorm, garandeert het KneeGuard systeem gecertificeerde bescherming volgens EN 14404 in combinatie met 9110-0604 kniebeschermers.

Productkenmerken

Met handige CORDURA gereedschaphouders, duimstokzak met mesbevestiging, en cargo-zak met ID-kaartbevestiging, biedt deze broek efficiënte opslagopties. Geborstelde delen aan de binnenzijde zorgen voor optimale warmte en ventilatie, terwijl de slim fit snit een gestroomlijnde look biedt.

Materialen:

Samengesteld uit 91,5% polyamide en 8,5% elastaan, met versterkingen van 100% polyester CORDURA en 100% polyamide CORDURA®, biedt deze broek duurzaamheid en comfort in gelijke mate.

Wasinstructies:

Machinewasbaar op 40 graden Celsius. Voor professionele prestaties en comfort, kies de zwarte Snickers Full Stretch Werkbroek.

Meer informatie
Merk Snickers
Model Werkbroek lang
Kleur Zwart
BB01 Pagina 46
Productnummer 6371-0404
Verpakkingseenheid Stuk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AW FULL STRETCH WERKBROEK