Baan Kleding management pakket

Uitgifte van persoonsgebonden bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen!

De markt is al lange tijd op zoek naar een systeem dat alle aspecten beheerst van het proces rond de uitgifte van persoonsgebonden bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Dat systeem is er nu. Met ecmanage wordt online de hele keten bediend. Niet alleen de klant en de kledingleverancier, maar ook de drager. Die kan nu zelf binnen zijn budget zijn eigen kledingpakket, PBM’s of andere persoonsgebonden uitrusting bestellen. Ecmanage is gebaseerd op een uitgebreide procedure van budgetteren, bestellen, goedkeuren, beoordelen door leverancier, produceren, uitleveren en rapporteren. Ecmanage kan worden aangepast aan alleen die stappen in het proces die de gebruiker nodig heeft. Met recht maatwerk dus!

Minder kosten, meer efficiency!

Klanten willen graag alles rond de aanschaf van bedrijfskleding en PBM’s outsourcen en centraliseren bij de leverancier. Deze zou dan de gehele procedure voor hen moeten beheersen. Maar als je niet beschikt over alle nodige informatie, dan wordt dat moeilijk. Bovendien gaat er nog wel eens wat mis met het invullen van formulieren. Die papieren rompslomp is met ecmanage verleden tijd. Alle informatie is digitaal en centraal beschikbaar. Kort gezegd: de interne kosten gaan omlaag, er wordt tijd gewonnen, de interne processen worden sterk vereenvoudigd en er wordt overzicht en inzicht geboden. Wat wil je nog meer?

Van bestellen tot leveren

Een kledingmanagementsysteem bij de leverancier dat het proces van bestellen tot leveren compleet ondersteunt voor de drager, respectievelijk gebruiker, is voor de werkgever van die drager een uitkomst. Ecmanage voorziet in het budgetteren van kledingpakketten en het rechtstreeks toekennen daarvan aan de medewerker. Die bestelt zelf, online, binnen het toegekende budget, wat hij of zij nodig heeft. Alle informatie wordt bijgehouden, van individuele (afwijkende) maatvoering, tot aan inleververplichting van oude kleding. Het systeem onthoudt namelijk de historie van alle kledingdragers en hun kledingbezit. Hiermee kan oneigenlijk gebruik van de kleding worden voorkomen. De werkgever houdt het overzicht vanaf de bestelstatus tot en met het bestede budget. Met ecmanage kunt u het proces inkleden zoals u wenst.

Ontwikkeld door ervaringsdeskundigen

Ecmanage is ontwikkeld in eendrachtige samenwerking tussen IT-specialisten en ervaringsdeskundigen op het gebied van kleding- en PBM-management. Het systeem is geschikt voor alle bekende ERP-systemen en binnen 1 dag operationeel, desgewenst in uw huisstijl. Het aantal gebruikers is ongelimiteerd. Het serverpark is meervoudig uitgevoerd en ondergebracht in een beveiligd datacenter.

Zo werkt het

Een kledingdrager is toe aan een nieuw kledingpakket, of wil een artikel vervangen, en logt in (desgewenst via het eigen intranet van de werkgever). Hij beschikt over een eigen profi el met daarin een uitgebreid overzicht van zijn kledingpakket en maten. Op basis hiervan kiest hij uit de getoonde artikelen. Bij het uitvoeren van de bestelling is de gebruiker flexibel in het aangeven van het afl everadres. Het systeem genereert vervolgens de interne goedkeuring, de budgetcontrole, de bestelling bij de leverancier, de koppeling naar de facturering, rapportages, etc. Direct betrokkenen kunnen per e-mail op de hoogte gehouden worden. Ecmanage controleert ook de levensduur van PBM’s. Als die aan vervanging toe zijn of moeten worden gekeurd, krijgt de betreffende persoon vanzelf een bericht.

OPENINGSTIJDEN

Wij zijn geopend op maandag t/m donderdag van 8.00 uur tot 17.00 uur, vrijdag tot 16.00 uur.


OVER ONS

Baan Bedrijfskleding B.V. Al 70 jaar dé leverancier op het gebied van bedrijfskleding en veiligheids artikelen! alles onder 1 dak voor een scherpe prijs.

Baan Bedrijfskleding B.V. is gevestigd in Barendrecht, Bijdorp Oost 50, 2992 LA Barendrecht.

LEVERTIJDEN STOFMASKERS!

Als gevolg van de uitbraak van het nieuw geïdentificeerde coronavirus (2019-nCoV) zien we een zeer grote stijging in de vraag naar ademhalingsbeschermingsmiddelen. 

Op dit moment lopen de levertijden aanzienlijk op omdat de controles op de orderverwerking op basis van de recente aankoopgeschiedenis bij onze fabrikanten ertoe leiden dat de levertijden worden opgeschoven.

COMBINEER EN PROFITEER

Combineer en profiteer van onze scherpe prijzen, staffelprijzen geven al snel een voordeel van 5% op schoenen, 10 % op kleding en PBM en handschoenen oplopend tot 15%.

Vraag een account aan en ontvang een leuke introductie aanbieding bij uw eerste bestelling