Bedrukken en borduren in eigen huis

Borduurservice

Logo en embleemservice

We hebben alles in huis om het aanbrengen van bedrijfslogo’s te verzorgen.

Baan Bedrijfskleding borduur en bedrukken

Geef uw bedrijf een professionele uitstraling met het bedrukken of borduren van uw logo of embleem op werkkleding. Wij bieden een hoge kwaliteit bedrukte en geborduurde kleding voor bedrijven. Onze geavanceerde technieken garanderen duurzaamheid en heldere afbeeldingen, zodat uw bedrijfsnaam en logo altijd duidelijk zichtbaar zijn. Of het nu gaat om overalls, jassen, polo's of T-shirts, wij hebben de expertise en het aanbod om aan al uw wensen te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bedrukte en geborduurde werkkledingoplossingen. Bij ons staat u nooit voor verrassingen omdat u van tevoren het uiteindelijke resultaat kunt controleren. De door ons opgebrachte logo’s zijn zeer slijtvast en kunnen zonder problemen gewassen en industrieel gereinigd worden.

Wij kunnen uw logo al vanaf enkele stuks in eigen huis borduren!

Kleine aantallen maken wij zelf, lekker flexibel en snelle levertijden, handig voor evenementen of nieuwe medewerksers die direct in stijl kunnen beginnen met hun nieuwe kleding.

Wij hebben een zeer flexibel en betaalbaar systeem om werkkleding te voorzien van uw bedrijfsnaam, uw logo of een leuke slogan; Wij maken hiervoor gebruik van transfers die onder hoge druk en met een hoge temperatuur worden aangebracht.

Werkkleding inclusief bedrijfslogo is een perfecte manier om de uitstraling van je bedrijf te verhogen. Het logo wordt gewoonlijk op de borst en/of rug aangebracht. maar op de broekspijpen en om de mouwen wordt ook steeds meer gedaan. Bedrijfskleding voorzien van een bedrijfslogo is ook in verband met de fiscale regels aantrekkelijk. Wij adviseren u graag.

Van overall tot T-shirt, van spijkerbroek tot regenjas, elk kledingstuk is geschikt voor onze embleemservice. U kunt het materiaal sturen naar info@baanbreker.nl voor een vrijblijvende prijsopgave.

Ook het bedrukken of borduren van enkele stuks is geen probleem. Aangemaakte logo’s worden bij ons op voorraad gehouden zodat al uw bedrijfskleding binnen 24 uur door ons bedrukt kan worden.