JUNIOR LOGO SWEATSHIRT

Productnummer
7509-0400

Snickers Workwear Junior Logo Sweatshirt Zwart - Zwart

Selecteer een optie voor informatie over levertijd
Nog %1 beschikbaar
Prijs vanaf € 31,50

Bestel

Max. 800 lettertekens.
Maattabel
Omschrijving

Een junior sweatshirt dat ideaal is voor dagelijks gebruik en gemaakt om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik. Het sweatshirt heeft een Snickers Workwear logo en is ontworpen om een combinatie van flexibiliteit, betrouwbaar comfort en bescherming te bieden tijdens het spelen.


·Een junior sweatshirt dat ideaal is voor dagelijks gebruik en gemaakt om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik. Het sweatshirt heeft een Snickers Workwear logo en is ontworpen om een combinatie van flexibiliteit, betrouwbaar comfort en bescherming te bieden tijdens het spelen.


·Een regular fit sweatshirt dat voldoet aan de alledaagse speelbehoeften van jouw kinderen. Het sweatshirt heeft een print aan de binnenkant van de nek en een Snickers Workwear logo in contrastkleuren. Het ontwerp heeft extra lange manchetten die aangepast kunnen worden aan verschillende omstandigheden en om flexibiliteit te bieden bij het verkennen. Het sweatshirt biedt een comfortabele pasvorm en bewegingsvrijheid tijdens het dagelijkse gebruik.


·Snickers Workwear logo in contrastkleur


·Verstelbare manchetten


·Print binnenkant kraag

Meer informatie
Merk Snickers
Productnummer 7509-0400
Verpakkingseenheid Stuk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:JUNIOR LOGO SWEATSHIRT