JUNIOR LOGO T-SHIRT

Productnummer
7510-3400

Snickers Workwear Junior Logo T-Shirt Gemeleerd Blauwgrijs

Selecteer een optie voor informatie over levertijd
Nog %1 beschikbaar
Prijs vanaf € 10,95

Bestel

Max. 800 lettertekens.
Maattabel
Omschrijving

T-shirt voor junioren voor dagelijks gebruik, gemaakt om tegen de slijtage van het alledaagse spel te kunnen. Het T-shirt is ontworpen voor flexibiliteit en bescherming zonder afbreuk te doen aan comfort en heeft een Snickers Workwear logo.
·T-shirt voor junioren voor dagelijks gebruik, gemaakt om tegen de slijtage van het alledaagse spel te kunnen. Het T-shirt is ontworpen voor flexibiliteit en bescherming zonder afbreuk te doen aan comfort en heeft een Snickers Workwear logo.
·Junior T-shirt ideaal voor dagelijks gebruik bij het dagelijkse spel en verkenningstochten. Het regular T-shirt heeft een comfortabele pasvorm voor volledige flexibiliteit en bewegingsvrijheid zodat de junioren op alles voorbereid zijn tijdens hun avonturen. Het ontwerp heeft raglanmouwen die extra flexibiliteit en bewegingsvrijheid bieden, zelfs tijdens veeleisende activiteiten. Een opvallend Snickers Workwear logo in contrastkleur is een aanvulling op de print aan de binnenkant van de nek en past goed bij de levendigheid van de junioren.
·Snickers Workwear logo in contrastkleur
·Print binnenkant kraag
·Raglanmouwen

Meer informatie
Merk Snickers
Productnummer 7510-3400
Verpakkingseenheid Stuk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:JUNIOR LOGO T-SHIRT