Ansell PBM Assortiment

Ansell PBM en handschoenen

Officiële Ansell dealer - Groot assortiment PBM en handschoenen

Als officiële Ansell dealer biedt Baan Bedrijfskleding een breed scala aan persoonlijke beschermingsmiddelen van dit gerenommeerde merk, waaronder populaire Ansell handschoenen en disposables. Als het gaat om veiligheid op de werkvloer, zijn Ansell handschoenen de perfecte keuze. Ze bieden bescherming tegen een breed scala aan gevaren, van chemische stoffen en snijwonden tot hitte en kou. Dankzij de hoge kwaliteit van deze handschoenen kunnen uw werknemers veilig en efficiënt werken, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over hun veiligheid. Als expert in persoonlijke beschermingsmiddelen begrijpen wij het belang van kwaliteit en snelheid in levering. Met onze uitgebreide voorraad zijn we in staat om snel te leveren, zodat uw werknemers altijd goed beschermd zijn tijdens hun werkzaamheden. Bij Baan kunnen klanten vertrouwen op onze deskundige kennis en snelle service, zodat zij altijd de juiste PBM op tijd ontvangen. Online niet kunnen vinden wat U zocht? Neem contact op met onze specialisten.

Ansell PBM Assortiment

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-9 producten - van 72

Van hoog naar laag sorteren
 1. ANSELL HYFLEX (11-801)
  1069Z
  Verpakkingseenheid: paar
  Selecteer een optie voor informatie over levertijd
  Prijs vanaf € 4,15
  Verpakkingseenheid: paar
  Prijs vanaf € 4,15
 2. ANSELL SOL-VEX (37-675)
  1110B
  Verpakkingseenheid: paar
  Selecteer een optie voor informatie over levertijd
  Prijs vanaf € 3,00
  Verpakkingseenheid: paar
  Prijs vanaf € 3,00
 3. HYFLEX 11-651 SNIJBESTENDIGE HANDS
  1443B
  Verpakkingseenheid: paar
  Prijs vanaf € 13,80
  Verpakkingseenheid: paar
  Prijs vanaf € 13,80
 4. ANSELL HYCRON (27-805) BLAUW
  1106B
  Verpakkingseenheid: paar
  Selecteer een optie voor informatie over levertijd
  Prijs vanaf € 4,00
  Verpakkingseenheid: paar
  Prijs vanaf € 4,00
 5. ANSELL HYFLEX (11-800)
  1069B
  Verpakkingseenheid: 12pack
  Selecteer een optie voor informatie over levertijd
  Prijs vanaf € 4,10
  Verpakkingseenheid: 12pack
  Prijs vanaf € 4,10
 6. ANSELL MICROFLEX 93-260
  1167M01
  Verpakkingseenheid: doos
  Selecteer een optie voor informatie over levertijd
  Prijs vanaf € 20,77
  Verpakkingseenheid: doos
  Prijs vanaf € 20,77
 7. ANSELL TOUCH N TUFF (92-600)
  1167P
  Verpakkingseenheid: doos
  Selecteer een optie voor informatie over levertijd
  Prijs vanaf € 22,25
  Verpakkingseenheid: doos
  Prijs vanaf € 22,25
 8. ANSELL EDGE PU-COATING ZWART
  1067S02
  Verpakkingseenheid: paar
  Selecteer een optie voor informatie over levertijd
  Prijs vanaf € 1,40
  Verpakkingseenheid: paar
  Prijs vanaf € 1,40
 9. ANSELL HYLITE (47-400) BLAUW
  1102B
  Verpakkingseenheid: paar
  Selecteer een optie voor informatie over levertijd
  Prijs vanaf € 3,25
  Verpakkingseenheid: paar
  Prijs vanaf € 3,25
per pagina

.

De best beschermende producten van Ansell Topselectie PBM Ansell

 

Ansell: De Expert in Persoonlijke Bescherming en Veiligheid op de Werkvloer

Het merk Ansell

Ansell is een toonaangevend merk in de PBM-industrie en staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van haar producten en de nadruk op de veiligheid van de werknemers. Het merk richt zich op het bieden van handschoenen en beschermende kleding die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en wetgeving. Ansell is al jaren een voorloper op het gebied van de ontwikkeling en productie van innovatieve en duurzame oplossingen voor persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).

Ansell is ervan overtuigd dat het belangrijk is om de juiste PBM te dragen op de werkvloer. Het beschermt niet alleen de werknemers tegen potentiële gevaren, zoals snijwonden, chemicaliën en warmte, maar vergroot ook hun comfort en productiviteit. Daarom biedt Ansell een breed scala aan producten aan, waaronder werkhandschoenen, thermo handschoenen, disposable handschoenen, snijvaste handschoenen, chemische handschoenen, textiel handschoenen, allround handschoenen, montage handschoenen en disposable schorten.

Populaire producten van Ansell:

 • Nitril disposables,100 stk ongepoederd
 • Ansell Edge PU-coating EDGE 48-126, Industriële / mechanische handschoen voor lichte werkzaamheden, met EN-niveau 4 schuur- en scheurweerstand en een goed grip voor meer productiviteit. Daarbij heeft de handschoen minder kans op besmetting en wordt dus minder snel weggegooid. De comfortabele naadloze structuur bevordert de veiligheid en het handschoengebruik. Toepasbaarheid: assemblage van kleine onderdelen, algemene werkzaamheden, verpakking en kwaliteitscontrole.
 • Ansell ActivArmr Hycron 27-805, een grote, sterke handschoen voor een zwaar en hard leven: snij-, scheur-, perforatie- en schuurweerstand en olie-, vet- en vuilafstotend. Driemaal zo duurzaam als leer voor zware toepassingen. Unieke Ansell nitrilsamenstelling voor een superieure weerstand tegen scherpe en schurende materialen. Sterker en toch soepeler dan pvc en vormt ook een uitstekende barrière tegen vet en olie zonder kwaliteitsverlies zoals bij leer of katoen. Vervaardigd zonder siliconen. Gegarandeerd schoon voor de productie van metalen en motoren. Toepassingen: Werken met metaalplaten en -panelen, Metaalbewerking en assemblage, Spuitgieten, Structurele onderdelen vastpakken en afwerken, Kabelbomen vastzetten en onderdelen afknippen; apparaten met elkaar verbinden, Assemblage en inspectie van onderdelen en Ovens openen, pompen, kleppen of leidingen en sluiters aftappen in BTX-processen
 • Ansell Sol-Knit 39-122, versterkte Nitril handschoenen zijn bestand tegen chemicaliën, alcoholen, detergenten, vetten, oliën en oplosmiddelen. Tevens geven de handschoenen een uitstekende schuur-, snij- en scheurweerstand. Voldoet aan de FDA-voorschriften voor de omgang met voedingsmiddelen. Voorgebogen vingers en vrijstaande duim reduceren handvermoeidheid en zorgen voor extra comfort. Ruwe handschoen met chemische bescherming. De superieure beweeglijkheid en goede grip op natte en droge voorwerpen dragen bij tot de veiligheid van de gebruiker en dus tot de productiviteit. 
 • Nitril Edge 82-135, disposable handschoenen
 • Ansell Microflex 93-260, nitril / neopreen handschoenen 
 • Ansell Touch N Tuff 92-600, nitril handschoenen, poedervrij, siliconenvrij, geen eiwitten van natuurrubber.  Toepassbaarheid: Vloeibare en vaste stoffen overhevelen, Monsters nemen en verwerken, Vlees-, vis- en levensmiddelenverwerking, Industriële productie, Onderhoud, Laboratoriumanalyse, Werken met chemische stoffen
 • Ansell ActivArmrHylite 47-400, voortreffelijke weerstand tegen puntige, snijdende en schurende materialen en olie-, vet- en vuilafstotend. Handschoenen voor assemblage en middelzwaar werk.
 • Ansell Hyflex 11-800, naadloze voering, toepasbaar voor delicate en precieze bewerkingen en voor verpakkingen, assemblage en inspectie.
 • Ansell Hyflex 11-801, geschikt voor licht vetige of vuile omstandigheden door de donkere voering. Ventilatie en comfort door schuimcoating. Toepasbaarheid: Onderdelen verzamelen en vastzetten, Systemen aanpassen en aanschroeven, Vrachtwagens en voertuigen laden en lossen, Binnenkomende goederen verwerken, Producten verzenden, vervoeren en afleveren, Slotenmaker
 • Ansell Sol-Vex 37-675, herbruikbare gevlokte handschoen, met gladde zandkorrelafwerking, met ongeëvenaarde schuurweerstand. Voldoet aan de FDA-voorschriften voor de omgang met voedingsmiddelen. Toepasbaarheid: Chemische verwerking en voorbereiding, Werken met chemische stoffen, Schoonmaken, Huishoudelijke reiniging, Olie, vloeistoffen en diesel tanken, Installaties en machines onderhouden
 • Ansell Hycron ActivArmr 27-607, NBR handschoenen met uitstekende snij-, scheur-, perforatie- en schuurweerstand en olie-, vet- en vuilafstotend voor het hanteren van ruwe materialen, als gietvormen, smeedijzer en bakstenen.
 • Ansell Alphatec 58-535, hoogwaardige industriële, chemische handschoen
 • Ansell Premium Sol-Vex Plus 37-900, eersteklas 100% individueel geteste nitril handschoenen met een superieure veiligheidsstandaard voor het verwerken van risicovolle chemicaliën. Meest succesvolle nitril handschoenen, voorzien van een zandkorrel reliëf voor een goede grip. 100% getest: elke handschoen wordt voor het verzenden onderworpen aan een lekproef, met luchtdruk getest en gecontroleerd op gebreken, geproduceerd in een ISO 9001-gecertificeerde faciliteit. Volledig herbruikbaar, met een ongeëvenaarde schuurweerstand. Presteert beter dan alle bestaande nitrilcoatings in permeatietests. Nog meer grip dankzij de afwerking met een omgekeerde ruit. Goedgekeurd voor levensmiddelen. Bestand tegen chemicaliën, alcoholen, detergenten, vetten, oliën en oplosmiddelen.
 • Ansell Alphatec 87-063, Gele handschoen in natuurlatex, 100% gevlokt katoen voor meer comfort. Lange manchet en groter gewicht voor extra bescherming. Gerolde boord om de handschoen gemakkelijk aan te trekken en voor goede scheurweerstand. Hoge weerstand tegen chemicaliën op waterbasis. Reliëfpatroon op palm en vingers voor uitstekende greep op droge en natte voorwerpen. Goede schuurweerstand. Soepele handschoen met goede weerstand, zeer comfortabel.
 • Ansell Alphatec 87-118 Heavyweight, Industriële beschermingshandschoen met chemische en vloeistof bescherming, Hoge weerstand tegen chemicaliën op waterbasis. Goede schuurweerstand. Sterke en soepele handschoen voor talrijke industriële toepassingen. Voering in 100% vlokkatoen. Toepassingen: Procesapparatuur laden en lossen, Grondstoffen laden, Vloeistoffen en vaste stoffen tussen containers, tanks en procesapparatuur overbrengen, Apparatuur assembleren en demonteren, Productielijnen ondersteunen en onderhouden
 • Ansell Touch N Tuff 92-500, door Ansell ontwikkelde materiaal biedt meer bescherming tegen chemische spatten, Zachte nitrilmengsel biedt een hoge mate van comfort, Robuust ontwerp en mechanische eigenschappen voor extra duurzaamheid, Gepoederd voor gemakkelijker aantrekken en vochtabsorptie. Toepassingen: Vloeibare en vaste stoffen overhevelen, Monsters nemen en verwerken, Industriële productie, Vlees-, vis- en levensmiddelenverwerking, Laboratoriumanalyse, Onderhoud
 • Ansell Hynit 32-105, de lichte en comfortabele vervanging voor katoen en leer die lang meegaat. De speciale nitrillaag combineert uitstekende scheurweerstand met opmerkelijke soepelheid. De geïmpregneerde vloeistofafstotende laag werkt afstotend tegen vet, olie en stof en de handschoen voldoet aan de FDA-voorschriften voor de omgang met voedingsmiddelen.
 • Ansell Hyflex Fortix 11-840, tot 2 x duurzamer dan hoogwaardige nitrilhandschoenen voor algemeen gebruik. De nitrilschuimcoating (octrooi aangevraagd) is 20% meer ademend dan vroegere materialen, zodat de handen minder transpireren en koeler en droger blijven. Door het goed passende ontwerp zit de handschoen als een tweede huid rond de palm voor meer comfort en vingergevoeligheid en een grotere beweeglijkheid als er tussen taken wordt geswitcht. Ergonomische pasvorm Geoptimaliseerde breitechniek aan de basis van de pink, over de vingertoppen en in de palm volgt de natuurlijke handcontouren volledig. Siliconenvrij, geen contaminatie door siliconen op metalen onderdelen vóór het verven.
 • Ansell Sol-Vex Plus 37-185, Industriële / chemische handschoen voor zware toepassingen. Bijzonder comfortabele, chemisch bestendige handschoen voor uiteenlopende toepassingen, die tot aan de bovenkant van de elleboog reikt. Zonder voering van gevlokt katoen neemt het risico op contaminatie af. Ideaal voor productietoepassingen die gevoelig zijn voor externe onzuiverheden. Door de gladde zandkorrelafwerking nemen indirecte kosten af omdat er minder kwetsbare onderdelen afgekeurd worden. Volledig herbruikbaar, met een ongeëvenaarde schuurweerstand. Uitzonderlijk comfortabel in het gebruik. Voldoet aan de FDA-voorschriften voor de omgang met voedingsmiddelen (21 CFR 177.2600).
 • Ansell Hyflex 11-651, snijbestendige handschoenen. Uitstekend comfort en grote beweeglijkheid, in combinatie met het hoogste snijbeschermingsniveau. De elastische tricot manchet sluit goed aan rond de pols. De INTERCEPT™ Cut Resistance Technology combineert kunstmatige en synthetische vezels tot hoogwaardige garens met een hoge snijbescherming die voor veel comfort en beweeglijkheid zorgen. Toepasingen: Eindassemblage, Werken met materiaal met scherpe, ruwe randen en Glasplaten en -panelen snijden.

Deze producten zijn ontworpen om de specifieke behoeften van verschillende sectoren en toepassingen te voldoen. Of het nu gaat om werk in de bouw, productie, chemie, voedingsmiddelen of verzorging, Ansell heeft altijd een geschikt product beschikbaar. Bovendien zijn de producten van Ansell ontwikkeld met de laatste technologieën en materialen om maximale bescherming en comfort te bieden.

Duurzaamheid

Ansell is een bedrijf dat zich sterk richt op duurzaamheid en milieubescherming. Het bedrijf wil een koploper zijn in de verduurzaming van de productie en streeft ernaar om tegen 2040 net zero uitstoot te hebben. Dit betekent dat Ansell ambitieus is om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en hun bijdrage aan de opwarming van de aarde te beperken.