Fristads workwear

Fristads werkkleding

Fristads workwear

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-9 producten - van 1347

Van hoog naar laag sorteren
 1. SERVICEBROEK 233 LUXE ZWART
  100458-940
  Verpakkingseenheid: stk
  Selecteer een optie voor informatie over levertijd
  Prijs vanaf € 86,50
  Verpakkingseenheid: stk
  Prijs vanaf € 86,50
 2. KNIEBESCHERMERS 9395 KP MARINEBLAUW
  110107-576
  Verpakkingseenheid: paar
  Op voorraad
  Verpakkingseenheid: paar
  ONE
  Staffelprijzen

  Staffelprijzen

  • Aantal Korting Staffelprijs
  • 1210% € 15,21
 3. KORTE BROEK 254 BPC ZWART
  100128-940
  Verpakkingseenheid: stk
  Selecteer een optie voor informatie over levertijd
  Prijs vanaf € 58,90
  Verpakkingseenheid: stk
  Prijs vanaf € 58,90
 4. WERKBROEK 241 PS25 ZWART
  100544-940
  Verpakkingseenheid: stk
  Prijs vanaf € 62,62
  Verpakkingseenheid: stk
  Prijs vanaf € 62,62
 5. KORTE BROEK 254 BPC DONKER MARINEBL
  100128-540
  Verpakkingseenheid: stk
  Selecteer een optie voor informatie over levertijd
  Prijs vanaf € 58,90
  Verpakkingseenheid: stk
  Prijs vanaf € 58,90
 6. AMERIKAANSE OVERALL 41 PS25 MARINEB
  100548-539
  Verpakkingseenheid: stk
  Prijs vanaf € 85,87
  Verpakkingseenheid: stk
  Prijs vanaf € 85,87
 7. WERKBROEK 288 PS25 GRIJS/ZWART
  100547-896
  Verpakkingseenheid: stk
  Prijs vanaf € 99,90
  Verpakkingseenheid: stk
  Prijs vanaf € 99,90
 8. SERVICEBROEK 233 LUXE MARINEBLAUW
  100458-539
  Verpakkingseenheid: stk
  Prijs vanaf € 86,50
  Verpakkingseenheid: stk
  Prijs vanaf € 86,50
 9. WERKBROEK 241 GS25 ZWART
  300472-940
  Verpakkingseenheid: stk
  Selecteer een optie voor informatie over levertijd
  Prijs vanaf € 79,90
  Verpakkingseenheid: stk
  Prijs vanaf € 79,90
per pagina

.

Fristads Workwear - Complete Collectie Werkkleding

Fristads is een toonaangevend merk op het gebied van werkkleding, bekend om zijn comfortabele en functionele kleding met een lange levensduur voor professionals. Met meer dan 90 jaar ervaring in de industrie heeft Fristads een uitstekende reputatie opgebouwd voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige werkkleding die bestand is tegen de zwaarste omstandigheden.

De kwaliteit en veiligheid van het Fristads assortiment

Fristads werkkleding is ontworpen voor optimale bescherming, functionaliteit en comfort. Het merk biedt een breed scala aan kledingstukken, waaronder werkbroeken, werkjassen, overalls, shirts en accessoires. De werkkleding van Fristads is geschikt voor een breed scala aan industrieën, van de bouw en techniek tot de zorg en voedingsindustrie.
Fristads is een merk dat hoogwaardige werkkleding produceert en haar producten aan verschillende veiligheidsnormeringen laat voldoen om een optimale veiligheid en bescherming te bieden aan de drager. Hieronder staan de normeringen waar Fristads producten aan kunnen voldoen:

EN 11612 Hitte en vlammen: Deze norm bepaalt de vereisten voor beschermende kleding tegen hitte en vuur en omvat verschillende niveaus van bescherming tegen warmte, vuur, en druppels gesmolten metaal.

EN ISO 14116 Hitte en vlammen. Beperkte vlamspreiding: Deze norm bepaalt de vereisten voor beschermende kleding tegen hitte en vuur waarbij het materiaal van de kleding niet mag doorbranden of smelten.

EN ISO 11611 Lassen: Deze norm specificeert de vereisten voor beschermende kleding tijdens lassen en verwante processen. De kleding moet bescherming bieden tegen spatten, straling en convectiewarmte.

EN 1149-5 Electrostatische eigenschappen: Deze norm specificeert de vereisten voor elektrostatisch geleidende beschermende kleding, waaronder kleding met antistatische eigenschappen.

IEC 61482-2 Elektrische vlamboog: Deze norm specificeert de vereisten voor kleding die bescherming biedt tegen de thermische gevaren van een elektrische vlamboog.

IEC 61482-2 Elektrische vlamboog. Inclusief ELIM waarde: Deze norm specificeert de vereisten voor kleding die bescherming biedt tegen thermische gevaren van een elektrische vlamboog met een extra vereiste van de ELIM waarde.

EN 13034 Vloeibare chemicaliën, beperkte bescherming: Deze norm specificeert de vereisten voor beschermende kleding tegen beperkte spatten en vloeibare nevels van chemische producten.

EN 20471 Hoge zichtbaarheidskleding: Deze norm specificeert de vereisten voor beschermende kleding met hoge zichtbaarheid voor gebruik bij daglicht, bij kunstlicht of bij slecht weer.

EN 343 Regen: Deze norm specificeert de vereisten voor beschermende kleding tegen neerslag zoals regen of sneeuw.

EN 342 Kou: Deze norm specificeert de vereisten voor beschermende kleding tegen koude omgevingen, waaronder het meten van het thermisch isolatievermogen.

EN 14404 Kniebescherming: Deze norm specificeert de vereisten voor kniebeschermers die in combinatie met kleding gedragen worden, om bescherming te bieden tegen schade aan de knieën.

EN 13758 UV-bescherming: Deze norm specificeert de vereisten voor beschermende kleding tegen schadelijke UV-straling.

EN ISO 13982 - Bescherming tegen vaste deeltjes in de lucht: Fristads biedt ook kleding die voldoet aan de norm EN ISO 13982, die bescherming biedt tegen gevaarlijke deeltjes in de lucht, zoals asbestvezels. Deze normering heeft betrekking op beschermende kleding met een beperkte bescherming tegen vaste deeltjes in de lucht (type 5).

IEC 61340 - Bescherming tegen elektrostatische ontlading (ESD): Fristads biedt ook kleding die voldoet aan de norm IEC 61340, die bescherming biedt tegen elektrostatische ontlading. Dit is belangrijk voor mensen die werken met gevoelige elektronische apparatuur, waarbij elektrostatische ontlading schade kan veroorzaken. De kleding voldoet aan de vereisten van de norm voor elektrostatische bescherming (ESD).

Duurzaamheid


Fristads is een merk dat zich inzet voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid, en streeft ernaar om hun impact op het milieu te minimaliseren. Dit betekent dat Fristads werkkleding wordt geproduceerd volgens de hoogste ethische en milieunormen, en dat het merk zich inspant om steeds duurzamer te worden. De ambitieuze doelstellingen van Fristads op het gebied van duurzaamheid bevatten onder meer het verlagen van de uitstoot van broeikasgassen tijdens het productieproces met 50%. Het merk is vastbesloten koploper te zijn in het verduurzamingsproces van de werkkledingindustrie en werkt er hard aan om deze doelstellingen te bereiken. Een voorbeeld hiervan is de uitgebreide Green-collectie. Fristads werkkleding gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen zoals biologisch katoen, gerecyclede materialen. Dit is een assortiment van werkkleding dat bestaat uit kledingstukken die zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester, waardoor ze een zeer lage ecologische voetafdruk hebben.

Al met al is Fristads een merk dat staat voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Of je nu een professional bent die op zoek is naar betrouwbare en comfortabele werkkleding of een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid, Fristads heeft alles wat je nodig hebt. Ontdek het assortiment Fristads werkkleding in onze webshop en bestel vandaag nog online voor een snelle levering! Of breng een bezoek aan onze showroom en bekijk onze gevarieerde selectie aan voorraadhoudende producten.

Logo- en embleemservice 

Baan Bedrijfskleding biedt een uitgebreide collectie werkkleding aan, waaronder polo's, t-shirts, truien en sweaters, hoodies, overhemden en blouses. Het dragen van bedrijfskleding is niet alleen functioneel, maar ook representatief voor uw bedrijf. Daarom is het bedrukken of borduren van uw bedrijfslogo op de kleding een populaire optie. Het dragen van bedrijfskleding met bedrijfslogo heeft verschillende voordelen. Zo creëert het een professionele uitstraling en versterkt het gevoel van teamidentiteit onder werknemers en draagt het bij aan de herkenbaarheid en naamsbekendheid van het bedrijf. Het draagt namelijk bij aan een consistente uitstraling van het merk, ongeacht wie de kleding draagt. Als u kiest voor bedrijfskleding met uw logo, kunt u deze kosten namelijk afschrijven als bedrijfskosten. Hierdoor maakt u niet alleen een professionele indruk, maar geniet u ook van fiscale voordelen. Kies daarom voor de kwalitatieve, functionele en representatieve bedrijfskleding van Baan.