Over Baan

Baan algemeen

Over Baan

Al 75 jaar dé leverancier van bedrijfskleding en veiligheidsartikelen.

Online bestellen, of kom eens langs!

Bent u op zoek naar functionele en veilige kleding, of wilt u weten wat er op het gebied van veiligheidschoenen of andere persoonlijke beschermingsmiddelen te koop is, dan is deze site een goede opmaat.

Wij hebben de beste merken samengebracht en hebben van al deze producten een kern assortiment gemaakt.

De doelstelling is hierbij het snel kunnen leveren van producten die bescherming bieden van top tot teen. Zie ons assortiment.

Baanbreker Safety Magazine

Bij het samenstellen van dit safety magazine is gekeken naar draagcomfort, functionaliteit en duurzaamheid. Maar ook vinden wij het belangrijk hoe een fabrikant aankijkt tegen zaken als Mens, Maatschappij en Milieu, fair wear en innoverend ondernemen. Fabrikanten die zich hierin echt onderscheiden zijn Havep, Emma, Fristads, 3M en Tork, zij hebben een uitgebreid programma opgesteld om het milieu te ontlasten.

Online bestellen bij Baan

De economie draait meer en meer om internet, alles is online te regelen. Reden te meer om dit dataverkeer goed te beveiligen. Wij hebben gekozen voor een certificaat van marktleider Verisign om de veiligeid te waarborgen.

Online betalen

Wij bieden ook de mogelijkheid van online betalen aan. Online bestelllen en betalen gaan hand in hand. Het voordeel van online betalen is dat klanten zonder web account niet hoeven in te loggen om te kunnen bestellen. Na het voltooien van hun bestelling moet de online betaling worden gestart. Na ontvangst van de betaling gaan we direct over tot levering.