PILOT JACK 3IN1 BLACK LAREN

Productnummer
3909B

Pilotenjack Laren met uitritsbare voering en mouwen zwart

Nog %1 beschikbaar
€ 72,95 Prijs vanaf € 69,30 5% Korting

Bestel

Max. 800 lettertekens.
Omschrijving

LAREN Pilotenjack Beaverline - Stijlvol en Veelzijdig

Het LAREN pilotenjack Beaverline biedt een combinatie van stijl, functionaliteit en veelzijdigheid. Dit 3-in-1 pilotjack is ontworpen om je warm en comfortabel te houden in verschillende weersomstandigheden. Met zijn uitneembare stepvoering en afritsbare mouwen is dit jack geschikt voor alle seizoenen. Het is verkrijgbaar in een reeks aantrekkelijke kleuren, waaronder Navy, Navy/Royal Blue, Green, Grey/Black, Black, Red en Royal Blue.

Handige Functies en Zakken

Het pilotjack heeft een verdekte rits die wordt afgesloten door een flap met drukknoopsluiting. Het jack heeft ook 2 steekzakken met drukknoopsluiting, 2 borstzakken en een telefoonvak, zodat je al je benodigdheden veilig kunt opbergen. Daarnaast heeft het jack een fleece kraag, een binnenzak en een pennenzak op de mouw, waardoor je extra gemak en functionaliteit hebt.

Veiligheid en Zichtbaarheid

Dit pilotjack heeft extra reflectiebies voor verbeterde zichtbaarheid bij weinig licht. Hierdoor ben je beter zichtbaar en veiliger op de werkvloer, vooral in omstandigheden met verminderd zicht.

Comfortabel werken

Het LAREN pilotenjack Beaverline is gemaakt van 50% polyester en 50% katoen(285gram). De verstelbare drukknopen aan de achterzijde van het jack zorgen voor een optimale pasvorm en comfort.

Meer informatie
Merk Hydrowear
Model Pilotenjack
Kleur Zwart
Materiaal 285 grams 50% polyester / 50% katoen
Productnummer 3909B
Verpakkingseenheid Stuk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PILOT JACK 3IN1 BLACK LAREN