PW TROUSERS HP HV CL2

Productnummer
6260-6695

Snickers Workwear PW Trousers HP HV CL2 High-Vis Geel - Donker blauw

Selecteer een optie voor informatie over levertijd
Nog %1 beschikbaar
Prijs vanaf € 315,25

Bestel

Max. 800 lettertekens.
Maattabel
Omschrijving

Blootgesteld aan hitte en thermische gevaren op het werk? Trek dan deze beschermende werkbroek aan die beschermt tegen hitte en vlammen, antistatische en elektrische vlambogen. Verder zorgen voorgebogen pijpen en KneeGuard kniezakken voor uitstekende bescherming, comfort en duurzaamheid. Holsterzakken inbegrepen in model.


Beschermende werkbroek die gecertificeerd is om te beschermen tegen elektrische vlambogen. De broek is ook uitgerust met antistatische eigenschappen en inherente bescherming tegen hitte en vlammen. Het reflecterende detail voor warmteoverdracht zorgt voor een hoge zichtbaarheid, volgens klasse 2, die zorgt voor extra veiligheid bij weinig licht en omgevingen met een hoog risico. Extra kniebescherming en comfort komen van het KneeGuard® systeem, kniezakken en de tactisch ontworpen voorgebogen pijpen. Versteviging in de duimstokzak om scherpe gereedschappen zoals schroevendraaiers op te bergen. Gemakkelijk toegankelijke beenzak met functies zoals pennenzak, gsm-compartiment en afneembare ID-badge. Meshouder op duimstokzak op rechterbeen en dubbele hamerhouders in taille.


Kneeguard Kniebeschermers, die de kniebeschermers in optimale positie houden voor superieure bescherming, comfort en duurzaamheid.


Holsterzakken en gemakkelijk toegankelijke been zak inclusief pennenzak, compartiment voor mobiele telefoon en afneembare ID-badge.


Stevige DuPont™ Kevlar® vezelversterkingen in de liniaal/gereedschapszak voor verbeterde duurzaamheid tegen scherp gereedschap zoals schroevendraaiers.


Reflecterende heatsealband rond de benen.


Moderne snit met voorgebogen pijpen en gusset in het kruis voor uitstekende bewegingsvrijheid.


Materiaal: 55% Protal®, 44% katoen, 1% antistatisch, 275 gram. Versterking: 39% Modacryl, 28% CORDURA®, 17% Katoen, 15% Aramide, 1% Antistatisch, 270 gram.

Meer informatie
Merk Snickers
Productnummer 6260-6695
Verpakkingseenheid Stuk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PW TROUSERS HP HV CL2