PW TROUSERS RSH HP HV CL2

Productnummer
6265-6695

Snickers Workwear PW Trousers RSH HP HV CL2 High-Vis Geel - Donker blauw

Selecteer een optie voor informatie over levertijd
Nog %1 beschikbaar
Prijs vanaf € 434,95

Bestel

Max. 800 lettertekens.
Maattabel
Omschrijving

Slijtvaste werkbroek die beschermt tegen hitte, vlammen en vlambogen. Duurzame en soepele stof gecombineerd met voorgebogen pijpen voor een geweldige pasvorm, comfort en bewegingsvrijheid. Extra sterke aramideversterking op dijen, knieën en onderbenen.


Persoonlijke beschermende high-vis werkbroeken met een Regular fit die betrouwbare bescherming biedt in risicovolle werkomgevingen en gevaarlijke omgevingen. De broek biedt gecertificeerde bescherming met antistatische eigenschappen, inherente hitte- en vlambescherming en bescherming tegen elektrische vlambogen. Gusset in het kruis voor uitstekende bewegingsvrijheid. Voorgebogen pijpen zorgen voor comfort. De broek is ook voorzien van het KneeGuard™ systeem en met aramide versterkte dijen, knieën en onderbenen voor extra duurzaamheid en betrouwbare knie- en scheenbeenbescherming. Klasse 1 zichtbaarheid.


Moderne snit met voorgebogen pijpen en gusset in het kruis voor uitstekende bewegingsvrijheid


KneeGuard® kniezakkensysteem, die je kniebeschermers in een optimale positie houdt voor superieure bescherming, comfort en duurzaamheid


Extra sterke aramideversterking op de voorpand en extra sterke DuPont TM Kevlar R-vezelversterkingen in de liniaal/gereedschapszak voor verbeterde duurzaamheid


Gemakkelijk toegankelijke beenzakken inclusief messluiting, vak voor mobiele telefoon en afneembare ID-badge, evenals elektriciensleutel en meshouder. Gereedschapslussen aan beide zijden.


Genaaid op reflecterende tape rond de benen


49% Modacryl FR, 42% Katoen, 5% Aramide, 3% Polyamide, 1% Antistatisch, 300 g/m². Versterkt met 100% para-aramide, 545 g/m².

Meer informatie
Merk Snickers
Productnummer 6265-6695
Verpakkingseenheid Stuk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PW TROUSERS RSH HP HV CL2