Redbrick Pulse Ankle Boot Brown S3S

Productnummer
49-32335

Redbrick Pulse Ankle Boot Brown S3S Enkellaars Bruin met rood

Selecteer een optie voor informatie over levertijd
Nog %1 beschikbaar
€ 111,53 Prijs vanaf € 94,80 15% Korting

Bestel

Max. 800 lettertekens.
Omschrijving

Redbrick Pulse Ankle Boot Brown S3S

Ontdek de Redbrick Pulse Ankle Boot Brown S3S enkellaars, de perfecte combinatie van stijl, comfort en veiligheid. Deze unisex enkellaars is ontworpen om te voldoen aan de eisen van veeleisende werkomgevingen en biedt optimale bescherming voor je voeten.

Materialen

Het bovendeel van de enkellaars is gemaakt van duurzaam microfiber en TPU, waardoor de schoen bestand is tegen slijtage en langdurig gebruik. De ademende mesh voering zorgt voor een goede ventilatie, waardoor je voeten comfortabel blijven, zelfs tijdens lange werkdagen.

Comfort en veiligheid

Met maten variërend van 39 tot 48, is er een perfecte pasvorm voor zowel heren als dames. De EVA/TPU-zool biedt uitstekende grip en een antislip profiel, waardoor je stabiel en veilig kunt bewegen, zelfs op gladde ondergronden. De Redbrick Pulse Ankle Boot Brown S3S is voorzien van een aluminium neus en kevlar tussenzool, wat zorgt voor maximale bescherming tegen impact en penetratie. De PU binnenzool biedt extra demping en comfort gedurende de hele dag.

Toepassingen

Deze enkellaars is leervrij en voldoet aan de S3 veiligheidsnorm, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen, zoals de metaalindustrie, agrarische sector, transport, bouw en magazijnen.

Kies voor de Redbrick Pulse Ankle Boot Brown S3S enkellaars en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en veiligheid. Bestel nu en zorg dat je voeten optimaal beschermd zijn tijdens je werkzaamheden.

Meer informatie
Veiligheidsklasse S3
Merk Redbrick
Model Enkellaars
Kleur Bruin met rood
Sexe Unisex
Productnummer 49-32335
Verpakkingseenheid Paar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Redbrick Pulse Ankle Boot Brown S3S