Redbrick Pulse Black Boot S7S

Productnummer
49-32330

Redbrick Pulse Black Boot S7S Laars Zwart met rood

Selecteer een optie voor informatie over levertijd
Nog %1 beschikbaar
€ 132,19 Prijs vanaf € 112,36 15% Korting

Bestel

Max. 800 lettertekens.
Omschrijving

Redbrick Pulse Black Boot S7S

Ontdek de Redbrick Pulse Black Boot S7S laars, een ultieme combinatie van stijl, duurzaamheid en veiligheid. Deze unisex laars is speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van zware werkomgevingen en biedt optimale bescherming voor je voeten.

Materiaal

Het bovendeel van de laars is gemaakt van hoogwaardig microfiber en TPU, waardoor de laars bestand is tegen slijtage en langdurig gebruik. De mesh voering zorgt voor ademend vermogen, waardoor je voeten comfortabel blijven, zelfs tijdens lange werkdagen.

Comfort en Veiligheid

Met maten variërend van 39 tot 51, is er een perfecte pasvorm voor zowel heren als dames. De EVA/TPU-zool biedt uitstekende grip en een antislip profiel, waardoor je stabiel en veilig kunt bewegen, zelfs op gladde ondergronden. De Redbrick Pulse Black Boot S7S laars is voorzien van een aluminium neus en kevlar tussenzool, waardoor maximale bescherming tegen impact en penetratie wordt geboden. De PU binnenzool biedt extra demping en comfort gedurende de hele dag.

Toepassingen

Deze leervrije laars voldoet aan de S7 veiligheidsnorm en is geschikt voor diverse toepassingen, zoals de metaalindustrie, agrarische sector, transport, bouw en magazijnen.

Kies voor de Redbrick Pulse Black Boot S7S laars en ervaar de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en veiligheid. Bestel nu en bescherm je voeten op hoog niveau tijdens je werkzaamheden.

Meer informatie
Veiligheidsklasse S7S
Merk Redbrick
Model Laars
Kleur Zwart met rood
Sexe Unisex
Productnummer 49-32330
Verpakkingseenheid Paar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Redbrick Pulse Black Boot S7S