Redbrick Pulse Brown Boot Wool S7S

Productnummer
49-32333

Redbrick Pulse Brown Boot wool gevoerd S7S Laars Bruin

Selecteer een optie voor informatie over levertijd
Nog %1 beschikbaar
€ 132,19 Prijs vanaf € 112,36 15% Korting

Bestel

Max. 800 lettertekens.
Omschrijving

Redbrick Pulse Brown Boot Wool S7S

Ontdek de Redbrick Pulse Brown Boot S7S laars met een warme wollen voering. Deze unisex laars combineert stijl, duurzaamheid en ultiem comfort, waardoor het de perfecte keuze is voor veeleisende werkomgevingen.

Materialen

Het bovendeel van de laars is gemaakt van hoogwaardig microfiber en TPU, waardoor het bestand is tegen slijtage en langdurig gebruik. De toevoeging van een warme wollen voering zorgt ervoor dat je voeten beschermd blijven tegen koude weersomstandigheden, terwijl ze tegelijkertijd ademen.

Comfort en veiligheid

De laars is verkrijgbaar in maten variërend van 39 tot 48, waardoor er een perfecte pasvorm is voor zowel heren als dames. De EVA/TPU-zool biedt uitstekende grip en een antislip profiel, waardoor je stabiel en veilig kunt bewegen, zelfs op gladde ondergronden. Met een aluminium neus en kevlar tussenzool biedt de Redbrick Pulse Brown Boot S7S maximale bescherming tegen impact en penetratie. De PU binnenzool zorgt voor extra demping en comfort gedurende de hele dag.

Toepassingen

Deze leervrije laars voldoet aan de S7 veiligheidsnorm en is geschikt voor diverse toepassingen, zoals de metaalindustrie, agrarische sector, transport, bouw en magazijnen.

Kies voor de Redbrick Pulse Brown Boot S7S laars met een warme wollen voering en geniet van de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en comfort. Bestel nu en ervaar optimale bescherming tijdens je werkzaamheden, zelfs in koude omstandigheden.

Meer informatie
Veiligheidsklasse S7S
Merk Redbrick
Model Laars
Kleur Bruin
Sexe Unisex
Productnummer 49-32333
Verpakkingseenheid Paar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Redbrick Pulse Brown Boot Wool S7S