REDBRICK PULSE OVERNOSE LOW S3 BLAC

Productnummer
49-32323

Werkschoen sneaker Redbrick Pulse Overnose Low S3 Black

Selecteer een optie voor informatie over levertijd
Nog %1 beschikbaar
€ 101,24 Prijs vanaf € 86,05 15% Korting

Bestel

Max. 800 lettertekens.
Omschrijving

Werkschoen sneaker Redbrick Pulse Overnose Low S3 Zwart met rood

De Redbrick Pulse Low veiligheidsschoenen zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar stijlvolle en robuuste werkschoenen. Met hun zwarte kleur met rood en wit accenten, bieden ze niet alleen optimale bescherming, maar ook een trendy uitstraling. Deze veiligheidsschoenen zijn voorzien van een bovendeel van microfiber en TPU, wat zorgt voor duurzaamheid en flexibiliteit. De mesh-voering zorgt voor een ademend effect, waardoor je voeten comfortabel blijven, zelfs tijdens lange werkdagen.

Bescherming

De Redbrick Pulse Low veiligheidsschoenen hebben een aluminium neus voor bescherming tegen impact en een kevlar tussenzool voor extra veiligheid tegen penetratie van scherpe voorwerpen. De antislip zool van EVA en TPU biedt een goede grip op verschillende ondergronden. Daarnaast zorgt de PU binnenzool voor demping en comfort bij elke stap. Tevens heeft deze uitvoering een kruipneus voor extra bescherming aan het voorste gedeelte van de schoen, met name aan de neus. Deze schoenen zijn ideaal voor werkzaamheden waarbij er veel geknield of gekropen moet worden, zoals in de bouw, installatie, en onderhoudswerkzaamheden. Verder zijn deze schoenen ook leervrij, wat ze geschikt maakt voor mensen met allergieën of die de voorkeur geven aan veganistische producten en zijn ze duurzamer.

Sectoren

De Redbrick Pulse Low veiligheidsschoenen zijn ideaal voor verschillende sectoren, waaronder metaal, agrarisch, transport, bouw en magazijn. Ze bieden niet alleen optimale bescherming, maar ook een eigentijdse uitstraling. Met hun veelzijdigheid en hoogwaardige kenmerken zijn de Redbrick Pulse Low veiligheidsschoenen een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar comfort en veiligheid op de werkvloer.

Andere uitvoeringen van de Pulse

Het lage model van de Pulse is ook beschikbaar zonder overneus (49-32320). Tevens is de Pulse in drie Hoge modellen beschikbaar, de Pulse high (49-32321), De Pulse Speed lace, met een speed lace sluiting, met een vergelijkbare werking als een Boa-sluiting (49-32326) en de Pulse overnose high, met kruipneus (49-32324).

Meer informatie
Veiligheidsklasse S3
Merk Redbrick
Model Laag model
Productnummer 49-32323
Verpakkingseenheid Paar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:REDBRICK PULSE OVERNOSE LOW S3 BLAC