SOFTSHELLJACK DURAWORK

Productnummer
27-2951

Planam DuraWork Softshelljack grijs/zwart

Selecteer een optie voor informatie over levertijd
Nog %1 beschikbaar
Prijs vanaf € 61,50

Bestel

Max. 800 lettertekens.
Omschrijving

DuraWork Softshell Jack: Discreet, Functioneel en Weerbestendig

Maak kennis met je perfecte dagelijkse metgezel voor elk weer - het DuraWork Softshell Jack. Met zijn discrete en tweekleurige ontwerp in grijs en zwart combineert dit jack stijl met functionaliteit om je comfortabel en beschermd te houden tijdens je dagelijkse activiteiten.

Weerbestendig en Ademend

Met een duurzame buitenkant gemaakt van 94% polyester en 6% elastaan is het DuraWork Softshell Jack zowel waterafstotend als winddicht, waardoor je droog en comfortabel blijft, zelfs in uitdagende weersomstandigheden. De ademende eigenschappen van het jack zorgen voor uitstekende luchtcirculatie, waardoor oververhitting wordt voorkomen en je de hele dag door comfortabel blijft.

Verstelbare Pasvorm en Reflecterende Details

De zachte fleece voering aan de binnenkant houdt je warm en gezellig bij koudere temperaturen, waardoor dit jack geschikt is voor gebruik het hele jaar door. De tailleband is verstelbaar met een trekkoord, zodat je de perfecte pasvorm kunt vinden voor je lichaam. Reflecterende applicaties op de borst, mouwen en rug verbeteren je zichtbaarheid bij weinig licht en zorgen voor extra veiligheid.

Handig en Praktisch

Het DuraWork Softshell Jack heeft twee zijzakken en een borstzak met ritssluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen terwijl je onderweg bent. De voorkant heeft een ritssluiting voor gemakkelijk aan- en uittrekken, en de maat van de mouwen kan worden aangepast met behulp van de ritssluiting, zodat het jack perfect past bij je armen.

Maten en Extra Kenmerken

Het jack is verkrijgbaar in maten XS tot XXL, en biedt een scala aan opties om bij je lichaamsvorm te passen. Bovendien biedt het UV-bescherming tot 80 en is het Oekotex 100 gecertificeerd.

Meer informatie
Merk Planam
Model Softshell jack
Kleur Grijs en zwart
Productnummer 27-2951
Verpakkingseenheid Stuk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SOFTSHELLJACK DURAWORK