TORK MATIC® ZACHTE HANDDOEKROL WIT

Productnummer
80-290067

Tork Matic® Zachte Handdoekrol Wit met Grijs Leaf H1, Advanced, Absorberend, 6 rollen x 150 m, 290067. Producttype: H1, Handdoeken, Vulling (Oud art. Baan 7842B)

Op voorraad
Speciale prijs € 97,37 Normale prijs € 102,50

Staffelprijzen

  • Aantal Korting Staffelprijs
  • 35% € 92,25
  • 511% € 87,12
  • 1011% € 87,12

Bestel

Max. 800 lettertekens.
Omschrijving

Tork Matic® Zachte Handdoekrol Wit met Grijs Leaf H1

U maakt een blijvende indruk op uw gasten dankzij de elegante embossing en het zachte materiaal van onze Tork Matic® Handdoekrol. Deze papieren handdoeken van Advanced-kwaliteit zijn scheurbestendig en zijn zeer absorberend, voor het efficiënt afdrogen van de handen. Bij gebruik met onze Tork Matic® handdoekdispenser met vel-voor-vel-dosering verbetert u de hygiëne en vermindert u afval. Daarnaast besparen de dispensers uw personeel tijd, omdat ze gemakkelijk te vullen zijn en weinig onderhoud vereisen.

De voordelen op een rijtje:

+ Scheurbestendig

+ Droogt grondig en is mild voor de handen

+ Decoratieve grijze leaf-embossing

+ Tork Easy Handling-verpakking

+ FSC-keurmerk

+ EU Ecolabel voor een lagere milieu-impact

+ Geschikt voor kort contact met voedingsmiddelen

Onderscheidend in de sector:

Commercieël segment: 71% van de bezoekers heeft negatieve ervaringen bij bezoeken aan drukke sanitaire ruimten. Tork producten zijn hygiënisch en gebruiksvriendelijk. De systemen met hoge capaciteit voorzien per vulling dubbel zoveel bezoekers, zodat voorraden minder snel opraken. Snelle installatie en gecomprimeerde vullingen maken het onderhoud efficiënter. Zo blijft er meer tijd over voor de schoonmaak.
HoReCa: Onvoldoende hygiëne in de horeca kan leiden tot ontevreden gasten en slechte reviews. De hygiëneproducten van Tork hebben een onderscheidend, aantrekkelijk design en zijn eenvoudig in gebruik. Onze systemen zijn simpel te installeren en snel bij te vullen, wat voor meer efficiëntie op de werkvloer zorgt.
Industrie: Efficiënt werken blijft een uitdaging voor de industriële sector, waar het werken volgens de LEAN-methodiek steeds belangrijker wordt. Flexibele installatie betekent dat u de industriële dispensersystemen van Tork overal kunt monteren, waardoor personeel minder hoeft te lopen en tijd bespaart. Tork-producten ondersteunen de 5S-methode en helpen u bij het standaardiseren van uw schoonmaakroutine. De oplossingen van Tork, waaronder die voor sanitaire ruimten, promoten persoonlijke hygiëne. Dit laat het personeel zien dat hun welzijn belangrijk is en helpt afwezigheid voorkomen.
Gezondheidszorg: In de gezondheidszorg zijn hygiëne en het voorkomen van infecties cruciaal. Tork-producten verminderen het risico op infecties en besmetting voor patiënten en personeel, dankzij vel-voor-vel-doseringen en gesloten no-touch designs. De bekroonde, gebruiksvriendelijke systemen stimuleren persoonlijke hygiëne en geven patiënten of bewoners een veilig en huiselijk gevoel.

Extra product informatie:

Deze papieren handdoekrol van hoge kwaliteit voorziet in de behoeften in sanitaire ruimten met hoge bezoekersaantallen. U vermindert afval en verbetert de hygiëne bij gebruik met onze compatibele dispenser met vel-voor-vel-dosering. Bied uw gasten maximaal comfort bij het afdrogen van de handen met deze zachte, scheurbestendige papieren handdoeken. Dankzij dit product met een EU Ecolabel werkt u aan een beter milieu. 6 rollen, 2-laags. Advanced-kwaliteit. Afmetingen rol: B 150m D 21cm. Diameter binnenkant huls: 3.8cm. Te gebruiken met H1 dispensers.

Certificeringen:

Milieu: FSC Mix Virgin and Rec.fibre

SA-COC-008266

EU Ecolabel

SE/004/001
Voedselhygiëne: Food contact approved certified by a third party

52933 U 20

Food contact approved certified by a third party

51871 U 20
Material / mill: ISO 14001 (Environmental management systems)

OHSAS 18001

FSC Chain-Of-Custody

PEFC

EMAS (eco-management and audit scheme)

ISO 9001

IFS

Compatibility:

Te gebruiken met Tork H1 Dispensers Combinatie mogelijk met producten:551000,551108,460001,551100,551008

Meer informatie
Sustainability Eco-label
Systeem (vulling) H1
Merk Tork
Model Vulling handdoeken
BB01 114
Productnummer 80-290067
Verpakkingseenheid Collo
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TORK MATIC® ZACHTE HANDDOEKROL WIT