Redbrick Pulse Speed Lace Low S3

Productnummer
49-32325

Redbrick Pulse Speed Lace Low S3 Laag model Zwart met rood en wit

Selecteer een optie voor informatie over levertijd
Nog %1 beschikbaar
€ 123,93 Prijs vanaf € 105,34 15% Korting

Bestel

Max. 800 lettertekens.
Omschrijving

Redbrick Pulse Speed Lace Low S3

Ontdek de Redbrick Pulse Speed Lace Low S3 werkschoenen, het perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Deze unisex werkschoenen zijn ontworpen voor comfort en veiligheid in veeleisende werkomgevingen.

Materialen

Het bovendeel van de schoen is gemaakt van duurzaam microfiber en TPU, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling en tegelijkertijd de schoen beschermt tegen slijtage. De ademende mesh voering houdt je voeten fris en comfortabel, zelfs tijdens lange werkdagen. De werkschoenen zijn leervrij waardoor de uitvoering duurzaam is.

Comfort en veiligheid

Met maten variërend van 39 tot 48, is er een perfecte pasvorm voor zowel heren als dames. De EVA/TPU-zool biedt uitstekende grip en een antislip profiel, waardoor je stabiel en veilig kunt bewegen op verschillende ondergronden. De Redbrick Pulse Speed Lace Low S3 is voorzien van een aluminium neus en kevlar tussenzool, waardoor je voeten worden beschermd tegen impact en penetratie. Daarnaast zorgt de PU binnenzool voor extra demping en comfort gedurende de hele dag.

Toepassingen

Deze werkschoenen zijn leervrij en voldoen aan de S3 veiligheidsnorm, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen, waaronder de metaalindustrie, agrarische sector, transport, bouw en magazijnen.

Kies voor de Redbrick Pulse Speed Lace Low S3 werkschoenen en ervaar de combinatie van stijl, comfort en veiligheid. Bestel nu en zorg dat je goed voorbereid bent op elke uitdaging op de werkvloer.

Meer informatie
Veiligheidsklasse S3
Merk Redbrick
Model Laag model
Kleur Zwart met rood en wit
Sexe Unisex
Productnummer 49-32325
Verpakkingseenheid Paar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Redbrick Pulse Speed Lace Low S3